(+371)67 288 859
(+371)26 172 246
Atrakstiet mums
Lielformāta druka Zīmogu izgatavošana Poligrāfija Sietspiede Vides reklāma
Produkti / Poligrāfija / Ielūgumi
Sietspiede, digitālā druka, folija, kongrievs /

Ielūgumu un galda karšu druka

Mūsu dzīvē pienāk periods, kad mēs atrodamies uz lielu notikumu sliekšņa, kam par godu tiek rīkotas svinības. Piemēram, gaidāmas kāzas, firmas jubileja, svarīgs seminārs vai dzimšanas diena. Pasākums ir jāorganizē īpaši rūpīgi un ar lielu atbildību. Viens no galvenajiem momentiem ir skaisti noformēts ielūgums uz šīm svinībām. Uzticiet unikāla ielūguma veidošanu profesionāļiem, un viņi izstrādās oriģinālu maketu, piemērotu tieši konkrētam gadījumam un īsā laikā izgatavos produkciju. Ielūgumu biļetes parasti tiek drukātas sietspiedē uz dizaina papīra. Uz dārgiem VIP ielūgumiem reizēm tiek uzlikts cilspiedums. Mēdz būt ielūgumi ar figūras atveidojumu. Minimālā tirāža – 10 gab.
 

Apsveikuma kartiņu / atklātņu izgatavošana

Vārds „atklātne” tulkojumā no citām Eiropas valstu valodām nozīmē tieši „pasta atklātni” - postcard (angl), carte postale (fran). Paradums sveikt tuvus cilvēkus ar atklātņu palīdzību Eiropā radās vēl ilgi pirms XX gadsimta. Šādas kartiņas Eiropā bieži tiek sauktas par "greeting cards" (apsveikuma kartiņas). Atklātņu vēsturei ir jau vairāk par 140 gadiem. Tik ilgā pastāvēšanas laikā atklātņu ārējais izskats un nozīme ir daudzkārt mainījušies. Rakstiski atklātnes pirmo reizi minētas 1777.gadā „Parīzes pasta almanahā” ievietotajā paziņojumā par to, ka „pa pastu tiek nosūtītas gravētas kartiņas kā sveicieni un apsveikumi visdažādākos gadījumos, bieži ar tekstu; tās tiek sūtītas atklātas jebkuram”. Par šī izgudrojuma autoru tiek uzskatīts gravieris Demezons. Šī perioda atklātnes līdz mūsdienām nav saglabājušās. Tai pašā laikā Francijā plaši sāka izplatīties mūsu atklātnēm līdzīgas gravētas kartiņas, kuras radīja franču gravieris, pazīstams Ruso, Ovīdija un Lafontēna darbu ilustrators. Viņš arī izdomāja pirmās vizītkartes, kas uzskatāmas par mūsdienu vizītkaršu prototipiem, tikai daudz amizantākas un greznākas. Pirmās ASV 1893.gada atklātnes vispār nebija paredzētas sūtīšanai pa pastu – tās pārdeva kā suvenīrus.
 
Jau vairākus simtus gadu pastāv paradums svētkos sūtīt apsveikuma kartiņas. Šodien pārdošanā ir kartiņas ar visdažādākajiem sižetiem un jau gatavu apsveikuma tekstu, bet tas nedod garantiju, ka adresāts nesaņems vēl 5 – 6 analogas kartiņas. Tieši tāpēc mēs klientam piedāvājam unikālu individuāla maketa izstrādi, ņemot vērā paša klienta idejas un vēlmes, uzsverot uzņēmuma darbības veidu. Pats galvenais – Jūsu atklātne būs visvairāk pamanāma!
 
Atklātne – tas parasti ir spilgts, krāšņs attēls, kura uzdevums ir uzlabot cilvēka garastāvokli, kam tā paredzēta. Tas var būt mākslas darbs (precīzāk, tā reprodukcija) vai arī vienkārši kaut kas jautrs un smieklīgs. Ne vienmēr ir svarīgi pievērst uzmanību tam, kas attēlots šajās atklātnēs. Daudz lielāka nozīme ir atklātnes zemtekstam – tajā paustas vārdos grūti ietērpjamas domas.
Minimālā tirāža – 10 gab.
 
Saistītie produkti:  [ Flajeri ]   [ Plakāti ]   [ Karogi ]   [ Vizītkartes ]
 
 
Lai saņemt cenu piedāvājumu rakstiet savu pieprasījumu uz info@artabaltija.lv vai zvaniet mums 672 88 859, mob. 261 72 246 - būsim priecīgi Jums palīdzēt!
 
Paraksties arī uz mūsu Facebook lapu un vienmēr būsi lietas kursā par akcijām kuru dzīves cikls ir pārāk īss lai rakstīt par tiem šeit!
Poligrāfija / Sadaļas



(c) ImPrint SIA, 2018
All rights reserved.
9:00-17:00
P.O.T.C.P.
Aleksandra Čaka 146
Rīga, LV-1012
(+371) 672 88 859
(+371) 261 72 246