(+371)67 288 859
(+371)26 172 246
Atrakstiet mums
Lielformāta druka Zīmogu izgatavošana Poligrāfija Sietspiede Vides reklāma
Produkti / Sietspiede
Sietspiede – drukas metode, kas ļauj veidot augstas kvalitātes attēlus uz ļoti dažādiem materiāliem, tādiem kā:
  • dizaina papīrs - krāsains, melns, ar faktūru - vizītkaršu un ielūgumu izgatavošanai;
  • jebkāda biezuma kartons, pauspapīrs
  • metāls, stikls, koks, plastikāts;
  • āda, makslīga āda, audums;
  • citi plakani materiāli ar dažādu ķīmisku sastāvu.
 
Bez parastās krāsu gammas sietspiedē var drukāt ar baltu, zelta, sudraba, caurspīdīgu (laka) kā arī luminiscentām krāsām. Sietspiedē var apdrukāt gatavus izstrādājumus – kompaktdiskus, plastikāta kartes, mapes, pildspalvas, šķiltavas, brelokus, atklātnes, maisus, kastes, suvenīrus u.t.t.
 
Sietspiede – tā saucamais roku darba drukas veids, kurā krāsa uz materiāla uzklājas, spiežot to caur atverēm speciālā drukas formā, kuru veida smalks siets. Šī metode attēlu pavairošanai tiek izmantota jau vairākus tūkstošus gadu. Jau senajā Ķīnā uz bambusa rāmjiem nostiprināja zīdu, no kā cēlies procesa otrs nosaukums – zīdspiede.
 
Mūsu dienās retam ienāks prātā izmantot dabīgus audumus vai koku drukas formu izgatavošanā – tos nomainījuši mūsdienīgi meteriāli un tehnoloģijas, bet nemainīgs palicis galvenais – liela izveidotā attēla izturība. Sietspiede ļauj panākt lielu krāsas toņa dziļumu, izmantot krāsas, izturīgas pret agresīvu apkārtējo vidi. Piemēram, brīvdabas uzlīmes, drukātas sietspiedē, kalpos Jums daudzkārt ilgāk par citām. Sakarā ar specifiskajām ispējam, mūsdienās šī paņēmiena izmantošanas spektrs ir ļoti plašs – to izmanto ne tikai poligrāfijā, bet arī tekstila, elektroniskajā, automobiļu, stikla, keramikas un citās rūpniecības nozarēs.
 
 
Lai saņemt cenu piedāvājumu rakstiet savu pieprasījumu uz info@artabaltija.lv vai zvaniet mums 672 88 859, mob. 261 72 246 - būsim priecīgi Jums palīdzēt!
Reklāmas aģentūras un vairumtirdzniecība: 29214187; igor@artabaltija.lv
    
    (c) ImPrint SIA, 2018
    All rights reserved.
    9:00-17:00
    P.O.T.C.P.
    Aleksandra Čaka 146
    Rīga, LV-1012
    (+371) 672 88 859
    (+371) 261 72 246