(+371)67 288 859
(+371)26 172 246
Atrakstiet mums
Par mums - ImPrint SIA / artabaltija.lv
Domā kur var nodrukāt bukletu vai reklāmas stendu izstādei, abonementus un vizītkartes savam salonam, uzlīmes marķējumam vai reklāmai? Un galvenais lai viss būtu izdarīts kvalitatīvi un gatavs tieši laikā?
 
Mēs, Arta Baltijā Print Shop, izgatavojam dažādu poligrāfisku produkciju, atbilstošu visiem nepieciešamajiem kvalitātes standartiem, kā arī veicam visu veidu pirms un pēcdrukas darbus.
 
Arta Baltijā darbojas tirgū no 1998 gada un uztraucas par savu labo slavu. Pa šiem gadiem uzkrāta milzīga pieredze darbā un izveidota sadarbība daudziem klientiem kā Latvijā, tā arī ārzemēs. Starp mūsu klientiem ir gan mazas darbnīcas, gan lieli tirdzniecības tīkli, gan privātpersonas, gan valsts iestādes. Mēs veiksmīgi sadarbojamies ar daudzām reklāmas aģentūrām un privātiem dizainieriem.
 
Šobrīd notiek kompānijas rebrendings, un mūsu jaunais vārds - ImPrint - veidojas no angļu vārdiem Impressive + Printing, un tas lieliski atspoguļo mūsu mērķi un mūsu filozofiju!
 
Mēs mīlam un pratam izgatavot skaistas lietas, izmantot dažādu tehnoloģiju savienojumus, izdomāt paši vai īstenot dzīvē mūsu pasūtītāju oriģinālās idejas. Koša, nestandarta reklāmas produkcija, ko patīkami turēt rokās – tā ir ne tikai mūsu klientu panākumu un prestiža ķīla, bet arī iemesls mums būt lepniem par savu darbu!
Galvenie darbības virzieni


  • kvalitatīva lielformāta digitāla druka (mild solvent)
  • dažada veida poligrāfijas produkcijas izgatavošana ar ofseta, sietspiedes, digitālās drukas paņemeniem
  • zīmogu un spiedogu izgatavošana un apkalpošana
  • grafiskais dizains
  • vides reklāmu izgatavošana


Darbu piemēri / Vizītkartes


(c) ImPrint SIA, 2018
All rights reserved.
9:00-17:00
P.O.T.C.P.
Aleksandra Čaka 146
Rīga, LV-1012
(+371) 672 88 859
(+371) 261 72 246