(+371)67 288 859
(+371)26 172 246
Atrakstiet mums
Lielformāta druka Zīmogu izgatavošana Poligrāfija Sietspiede Vides reklāma
Produkti / Poligrāfija / Logo izstrāde
Grafiskais dizains /

Logotipu izstrāde

Logo - grafiska zīme, kas pārstāv jūsu firmu. Mēs visi zinām, cik liela loma cilvēces vēsturē un attīstībā ir simbolikai. Vieni simboli atstāj mūs vienaldzīgus, citi uzreiz izraisa emocionālu reakciju. Piemēram, simbolikas izpētes daudzu gadsimtu procesā ir pierādīts, ka ģeometriski, asu stūru logotipi vairumā gadījumu rada pozitīvu iespaidu uz vīriešiem, bet negatīvu iespaidu uz sievietēm.
 
Logotipu izstrāde sākās tālā senatnē. Jau cilvēces rašanās pirmsākumos pastāvēja zīmējumi uz klintīm – simboli, kad mākslinieki maksimāli izteiksmīgi parādīja attēlojamā objekta būtību, izmantojot minimālus līdzekļus. Bija gan hieroglifi, gan fetiši, gan piktogrammas. Zīmju simbolikas vēsture ir tieši saistīta ar civilizācijas attīstību, rakstiskās tēlotājas valodas rašanos. Pats pirmais logotips, kas tiek izmantots līdz pat šim, ir kompānijas Prudential Insurance logotips – Gibraltāra skala. Šis logotips radās 1896.gadā, un joprojām pārliecina patērētājus „uzticēties skalai”. Daži logotipi ir tik populāri, ka personificē pat veselas profesijas. Jebkura ārsta kabinets asociējas ar papīru kalniem un citiem medicīniskiem piederumiem, ar čūskas, kas apvijusies ap biķeri, attēlu. Mediķu sabiedrība plaši izmanto šo logo, un jebkurš cilvēks to atpazīst. Dažādas reliģijas izmanto savus logotipus. Krusts un Dāvida zvaigzne ir divu galveno reliģijas virzienu simboli. Logotipu nozīme ir tik lielā mērā pieaugusi, ka bērni sāk tos pazīt pirms daži no viņiem ir iemācījušies runāt. Kurš bērns gan nepazīst kompāniju Disney vai McDonald's logotipus? Logotipu kā tirdzniecības marku izmantošana sākās Renesanses laikmetā 13.gadsimtā. Juvelieru spiedogi, ūdens zīmes bija pirmie logotipi, kurus izmantoja par tirdzniecības markām. Šodienas reklāmas pasaulē tirdzniecības markas nodrošina vienkāršu jebkura produkta atpazīstamību. Sauciet tās kā gribat: firmas zīmes, tirdzniecības markas vai logotipi; šīs spēcīgās emblēmas veica revolūciju reklāmas pasaulē. Veiksmīgi izstrādāts logotips – tas ir efektīvs kompānijas mārketinga instruments ilgus gadus.
 
Saistītie produkti:  [ Bukleti ]   [ Birkas un Etiķetes ]   [ Vizītkartes ]
 
 
Lai saņemt cenu piedāvājumu rakstiet savu pieprasījumu uz info@artabaltija.lv vai zvaniet mums 672 88 859, mob. 261 72 246 - būsim priecīgi Jums palīdzēt!
Poligrāfija / Sadaļas



(c) ImPrint SIA, 2018
All rights reserved.
9:00-17:00
P.O.T.C.P.
Aleksandra Čaka 146
Rīga, LV-1012
(+371) 672 88 859
(+371) 261 72 246